HemOm LenaMediYoga i gruppKontakt
Lena Dagh
Lite om mig själv:

Hälsa och välmående är oerhört viktigt, det viktigaste i livet. Att kunna göra något för mig själv och att bidra till mina medmänniskors välmående är drivkraften för mig. Jag förmedlar verktyg för att förbättra hälsan och måendet ibland omedelbart, ibland under lång tid.

  • Basmedicinsk utbildning, 40 poäng, ca 1 ½ år, Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm 2002
  • Klassisk homeopati, 3 år, Nordiska Akademin för Klassisk Homeopati i Norrköping 2005
  • MediYogalärare och MediYogaterapeut, 2 år, Institutet för MediYoga 2015
  • HRV-tränare, steg 1 (genomföra HRV-mätningar) och 2 (handleda individer), 1 år, HRV Träning i Sverige, via webinars 2019

Basmedicin är en utbildning för alternativterapeuter. Den ger allmänmedicinska kunskaper inom anatomi och fysiologi. Det gör att jag kan känna igen symtom och sjukdomstillstånd. Jag vet vilka frågor jag kan ställa som ger en klar bild av ditt tillstånd. Och jag kan särskilja symtom på möjlig allvarlig sjukdom från ofarliga symtom. Lärare var praktiserande läkare, läkarstuderande och forskare.

Nordiska Akademin för Klassisk Homeopati erbjuder en utbildning i homeopatins grunder, de olika medlens verkan och vad läkning är. Teori och praktik varvades under utbildningens gång. Komplett utbildning i en fungerande medicinsk behandlingsmetod där sjukdomar lindras om de inte botas.

Institutet för MediYoga tillhandahåller grundutbildning till MediYogainstruktör, fortsättningsutbildning till MediYogaterapeut och MediYogalärare och kortare kurser i fördjupade kunskaper i bla depression, barnyoga, hormonstörningar. Alla som utbildar sig har grundläggande medicinska kunskaper. Yogan som lärs ut är testad av olika patientgrupper. Svensk forskning har sedan 1998 bevisat att denna form av yoga har terapeutisk verkan, både på psykiska och fysiska symtom och besvär. MediYogas hemsida: mediyoga.se.

HRV Träning Sverige tillhandahåller utbildningar med hjärtat som verktyg. Med hjälp av inkopplad pulsgivare kan vi omedelbart se på en skärm hur pulsen ändras när vi andas på olika sätt. Eftersom MediYoga ger oss verktygen att andas på olika sätt, kan träning ge oss lugnare andning som direkt påverkar parasympatiska nervsystemet (vårt lugn- och rosystem.)

Varmt välkommen!

Telefon: 0707 - 41 00 30 Email: info@lenadagh.se