HemOm LenaHomeopatiMediYoga i gruppMediYogaterapiKontakt
Lena Dagh
Lite om mig själv:

Jag jobbar för att du ska må bättre. Mitt mål är att du ska få lindring av symtom och helst slippa dem helt. Du får hjälp på vägen att hitta din inneboende potential och kraft. Helt enkelt - att åter bli den du är!

Jag har skräddarsytt min utbildning så att jag känner mig säker i mitt arbete som alternativterapeut och har följande utbildningar:

  • Basmedicinsk utbildning, 40 poäng, ca 1 ½ år, Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm 2002
  • Klassisk homeopati, 3 år, Nordiska Akademin för Klassisk Homeopati i Norrköping 2005
  • MediYogalärare och MediYogaterapeut, 2 år, Institutet för MediYoga 2015

Basmedicin är en utbildning för alternativterapeuter. Den ger allmänmedicinska kunskaper inom anatomi och fysiologi. Det gör att jag kan känna igen symtom och sjukdomstillstånd. Jag vet vilka frågor jag kan ställa som ger en klar bild av ditt tillstånd. Och jag kan särskilja symtom på möjlig allvarlig sjukdom från ofarliga symtom. Lärare var praktiserande läkare, läkarstuderande och forskare.

Nordiska Akademin för Klassisk Homeopati erbjuder en utbildning i homeopatins grunder, de olika medlens verkan och vad läkning är. Teori och praktik varvades under utbildningens gång. Komplett utbildning i en fungerande medicinsk behandlingsmetod där sjukdomar lindras om de inte botas.

Institutet för MediYoga tillhandahåller grundutbildning till MediYogainstruktör, fortsättningsutbildning till MediYogaterapeut och MediYogalärare och kortare kurser i fördjupade kunskaper i bla depression, barnyoga, hormonstörningar. Alla som utbildar sig har grundläggande medicinska kunskaper. Yogan som lärs ut är testad av olika patientgrupper. Svensk forskning har sedan 1998 bevisat att denna form av yoga har terapeutisk verkan, både på psykiska och fysiska symtom och besvär. MediYogas hemsida: mediyoga.se.

Jag arbetar enligt socialstyrelsens regler och tillämpar Patientsäkerhetslagen (2010:659, kap 5) och tystnadsplikt. Medlem i Nordiska Homeopatförbundet (www.nhf-homeopati.se).

Varmt välkommen!

Telefon: 0707 - 41 00 30 Email: info@lenadagh.se